Hallo,

Hierbij twee foto’s van A. taranta EF misty groen en DF misty groen. Ik zal in 2021 kweken met deze vogels en ik hoop enkele EF en DF misty groen jongen te bekomen.

Misty vererft autosomaal incomplete dominant. Bij deze mutatie is er een minimale afname van het eumelanine. Wanneer de vogels EF misty groen zijn dan zien we een wat doffer ogende vogel die weinig afwijkt van de wildvorm. Bij DF misty groene vogels neigen de kleuren naar een DD groene vogel.

Two pictures of A. taranta SF misty green and DF misty green. In 2021 I’ll breed with these birds and I hope to become some SF and DF misty green offspring.

Misty inherits autosomal incomplete dominant. In this mutation there is a minimal reduction of the eumelanin. If the birds are SF misty green then we see a slightly duller looking bird which does not deviate much from the wild type. In the DF misty green birds the colours are more like a DD green bird.

A. taranta misty

Eén gedachte over “A. taranta misty

  • 1 augustus 2021 om 22:02
    Permalink

    Hoi Eric, heb jij voor mij nog misty te koop?

Reacties zijn gesloten.